Dünya Etrafında Dolaşan Astronotlarımız Geri Döndü

 


 Dünya etrafında keşfe çıkan 4 astonotumuz dünyaya döndü ve elon musk günler sonrasında açıklama yaptı tuvalet konusunda çok problem yaşadıklarını ifade eden astoronotlar kısa süre içerisinde birçok  b ilgi ile yuvalarına geri döndüler 

elon musk bir sonraki yolculuklarında bu problemin giderileceğinin bilgisini twitter hesabından yayınladıktan sonra 3 günlük bir uçuş sonucunda atık giderinde problem yaşadıklarını tekrarlanan uçuşlarla birlikte ortaya çıkabilecek herhangi bir problemi çözme odaklı yaklaşacaklarını ve aynı zamanda ekibi ile gurur duyduğunu söyledi. 


dünya dışında da hayatın var olabileceğine ve ilerleyen dönemlerde dünya'da ortaya çıkabilecek herhangi bir probleme karşılık dünya dışında da bir yaşam devam ettirme odaklı çalışan musk , yaşamı sadece dünya ile sınırlanmayacağının kanısına varmaktadır. 

Eriyen buzullar ve yükselen su seviyesi ile birlikte ki aynı zamanda oksijen seviyesinin düşmesi sonucunda insanlığın dünya ile , doğa ile rekabet hakinde doğayı yenmesi sonucunda aslında kendini yeneceğini ve bu şekilde dünya üzerinde yaşamın giderek zorlaşacağını bu yüzden dünya dışında da bir hayata yelken açıp bu durumuna hazırlıklı olunabileceğini düşünmektedir. aslında elon musk her zaman ielri görüşlü olup dünya teknoloji ve astronomi konularında en üst düzeyde olan bir bilim insanı ve astronottur. spacex'in dragon kapsülü ile yolculuk yapan astronotlarımızın notlarının aktarılmasını bekleyen elon musk sabırsızlandığını ifade etti. 


Yorumlar

  1. akıcı ve güzel yazılmış bir blog diğer paylaşımlarınıda görmek için sabırsızlanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar