Fransa Cumhurbaşkanı Macron Kafasına Yumurta Yedi !

Macron'a bir fuar gezisinde kafasına yumurta atıldı

Her şeyin artık anlık olarak sosyal medyada paylaşıldığı bu dönemde engellenemeden macron'un kafasına atılan yumurta görüntüleri yayıldı. 
otel sektöründe yapılmış olan fuar'da macron da ziyaretçiler arasındaydı. etrafında korumalar olmasına rağmen tam o esnada macron'un kafasına yumurta atıldı. 
Yumurtayı fırlatan bir fransız vatandaş yumurtayı atma sırasında yaşasın devrim çağrılarında bulundu. Yumurtayı atan kişi hızla göz altına alındı. 
Yapılan yumurtalı saldırıdan sonra macron açıklama yaptı ve eğer biri bana herhangi bir şey söylemek istiyorsa gelsin söylesin. Kafama yumurta atan kişi ile de görüşeceğim ve görüşlerini , taleplerini dinleyeceğim dedi. 




Daha önce de yine turizm ve otelcilik lisesini ziyaret ederken. korumaların arkasında duran kalabalığa yönelerek onlarla tokalaşmak istedi. Tam o anda bir kişi macronun bir eliyle kolunu tutarken diğer eli ile macro'a tokat atmıştı. 

Yine macron 1 mart 2017 yılunda cumhurbaşkanı adayı olduğu zaman uluslararası bir fuarda kafasına yumurta fırlatılmıştı. Tepkiler giderek artarken macron'un kafasına yumurta atan kişiden henüz bir haber alınmadı. 

Konu ile ilgili siyasiler açıklamalar yaparken bir ülkenin cumhurbaşkanı vasfına sahip olan birine bu tür bir harekette bulunmak suçtur. Eğer bir problemi var ise bunu düzgün bir şekilde medya aracılığı ile bildirmeli ya da seçim esnasında karşı partiler aracılığı ile fikrini ifade edip protesto edebilir. Yapılan saygısızlığı kabul etmiyoruz dediler. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar