İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Eroinle Mücadelemiz Her Zamanki Gibi Başarılı Geçti

 Süleyman Soylu Hakkari'de 566 kilo Eroini Türkiye'ye girmesine izin vermedik, vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın Güvenliğini korumaya devam ediyoruz dedi. 

Ülkemize çeşitli yollar ile sokulmak istenen eroin, kokain gibi zehirleyici maddeler içişleri bakanlığınca yapılan operasyon sonucunda yüksekovada 566 kilo eroin ele geçirildi.


Emniyet mensuplarını tebrik eden süleyman soylu, üstün başarıları ve disiplinli çalışmalar aynı zamanda özverili çalışmaları sayesinde yapılan çalışmalar sonuç buldu ve yeni bir rekora daha imza atarak, ülkemizin içerisinde dağıtımı gerçekleştirilecek olan 566 kilo eroin maddesinin tüm yollarını tespit ettik bu konu ile ilgili soruşturmalar halen devam ediyor. Konu ile ilgili 5 kişi tutuklanırken 38 kişi göz altına alındı.


Son Dakika: TSK'da Yine Dengeler Değişiyor

Türk silahlı kuvvetlerinde 5 adet generalin istifa ettiğine yönelik yapılan haberlere TSK'dan yeni açıklama geldi. 

TSK'den gelen bilgiye göre 2 adet general emeklilik talebinde bulundu sağlık ve ailevi nedenlerden dolayı emeklilik talebinde bulunan generallerin emeklilik talepleri TSK yetkilileri tarafından kabul edildi. 

Yapılan haberler sonucunda TSK, emeklilik talep etmek her türk silahlı kuveetleri personelinin emeklilik talep etmesi doğal bir süreç olduğu için yapılan yanlış haberlerin TSK'yı yıpratmaktan başka bir şey olmadığının açıklamasını yaptı. 



Yorumlar

Popüler Yayınlar