Tiktok'ta Açık var!!!!

 Tiktok'un Açığını Türk Gençler Buldu

Tiktok'un açığını bulan türk gençleri kendilerine teklif edilen 20 bin doları reddetti.

Bulunan açık tiktok kullanıcıları tarafından çok merak edildi. Tiktok kullanıcıları olan mert ve arda sınırsız jeton gönderebilme açığı bulduk. tiktok bizlere 20 bin dolar teklifte bulundu fakat biz reddettik dedi. 

Aynı gençler daha önce instagram'da da açık bulmuşlardı. Tiktok'un gelir elde ettiği canlı yayın için jeton satın alma ve bu jetonlardan gelir elde etmenin açığını buldu. tiktok bu durumun ciddiyetini farkına vararak gençler ile iletişime geçti. 


Daha önce türkiye'de kendilerine ulaşabildikleri bir mecra bulamadıklarını anlatan gençler şimdi ise kendileri bizlere mail yolu ile ulaşarak açığı onlara söylememiz karşılığında 20  bin dolar teklif ettiler fakat biz kabul etmedik dediler. 

Normal şartlar tiktok adına muhattap olabilecekleri kişiler ile iletişime geçme zorluğu yaşayan tiktok kullanıcıları şimdi ise kendilerinin onlara dönüş sağladığını bildirdiler. Gençlerin bulduğu açık tiktok'a gelir anlamında zarara uğrattıkları hatta gelir kapısı olan jeton satın almanın gelirlerinin önünü kapattığını belirttiler. Yapılan haberlere ilişkin gençler sosyal medya platformları ile aralarının çok iyi olduğunu söylediler. 

Daha önce de buldukları bu açığı bildirdiklerinde 1500 dolat teklif edildiğini ve yine reddettiklerini söylerken dünya üzerinde bu açığı bulan kimsenin olmadığını da eklediler. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar