Trafiği Algılayan Bisiklet Mi Olur?

 

Trafiği algılayan bisiklet mi olur demeyin olur. teknolojinin gelişmesi ve ilerlemesi ile birlikte doğa dostu araçların teşvik edilmesi gerekirken aynı şekilde belli özelliklere de sahip olması gerekmektedir ki tercih edilebilsin işte specialized firması trafiği algılayan elektrikli bisiklet üretti. son zamanların en çok damgasını vuran teknoloji haberlerinden biri olan trafiği algılayan elektrikli bisiklet adından çokça söz ettirdi. sizler de bu konuda bilgilenmek istiyorsanız blogumuzu mutlaka ziyaret etmelisiniz. 

birçok modeli olan elektrikli bisikletlerde birçok model bulunması insanları daha fazla cezbetmiştir. günlük kullanımının yanısıra arazi şartlarına da uyumlu olan elektrikli bisikletlerde bluetooth ile telefonunuza bağlantı sağlayabilmektedir. Bu yüzden çok fazla kitleye sahip olmaktadır. 

bu bisikletin uygulaması ile de çok fazla güncelleme yapabilir ve tamamen özelleştirebilirsiniz. bisikletin renk seçenekleri modellerinin yansıra asıl özelliği 140 metre arkadan gelen araçların hızını uzaklığını keşfedebilmektedir. bu radar sistemi aracılığı ile arkadan gelen aracı görsel işitsel ve tepkisel olarak uyarmaktadır. 

elektriği ile 45 m /s ve pedal desteği ile de 100 k/s yapabilmektedir. tamamen kullanıcı düşünülerek hazırlanmış olan bisikleti çok fazla kullanıcı dostu olduğu için teknolojinin göbeğine düşen bir haber olmuştur. bisikletin başlangıç ücreti 3250 dolar ile başlayıp istediğiniz özellikleri barındıran bisiklete doğru gidecek bir şekilde 5000 dolarak kadar yükselmektedir. 




Yorumlar

Popüler Yayınlar