PVC Kaplı Plastik Tel Hasır

plastik kaplı tel hasır

Plastik Kaplı Tel Hasır

Estenet markamız ile galvanizli tel hasır üretimi yaparak paneller halinde müşteriye sunumu yapılmaktadır. Amaç daha dayanıklı olması ve kullanışlı olmasıdır. Sıcak galvanize daldırılmış tellerden oluşmaktadır. 

Aynı zamanda kullanım alanı genişliğini sağlamak amacı ile galvanizli rulo tel hasır olarak üretmiş olduğumuz ürünlerimiz de mevcuttur bu tür ürünlere bizler zinc rolls ismini vermekteyiz. daha çok hayvan barınakları inşa edilirken kullanılmaktadır. 

Bahçelerinizde kullanımın sağlanabilmesi amacı ile de plast demiş olduğumuz pvc kaplı tel hasır üretimi de yapmaktayız. bu tür ürünler yeşil renkli olmaktadır. plastik ile kaplanmasının sebebi zararlı güneş ışınlarından etkilenmeden uzun ömürlü olarak kullanım rahatlığı sürmesidir. 

bir diğer ürünümüz ise ornamental demiş olduğumuz plast ürününün kırımlı olması ile oluşturulmuş en çok tercih edilen ürünlerimizden biridir. bu ürünümüz de plastik kaplı kırımlı tel hasır olarak bilinmektedir. bu tür ürünler korozyona dayanıklı olmasından ve kırımlı olmasından ötürü daha çok deniz altı bölgelerde korozyonun yüksek olduğu bölgelerde kullanılmaktadır. 

Markamız daha çok müşteri memnuniyetine odaklanarak kaliteli, hızlı üretim yapmaktadır. Ülkemizde sayılı markalar içerisinde bulunan estenet isimli markamızdan ürünlerimiz ile ilgili dilediğiniz zaman bilgi edinmek için iletişim bilgilerimizden yararlanabilirsiniz. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar